2011. június 26., vasárnap

Monapel Aqua textil úszópelenka "S" 3-6 kg - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladó a képen látható Monapel Aqua úszó pelus.
Alig használt (hamar kinőttük), de nagyon praktikus darab!!!
Irány a medence! Monapel Aqua úszó pelenka
A Monapel Aqua úszópelenka kifejezetten pelenkás gyermekek részére lett kifejlesztve. Praktikus kialakítása megakadályozza, hogy szennyeződés kerüljön a vízbe. Ajánljuk uszodai használatra és strandra is. A strandon megvédi a babát attól, hogy szennyeződések kerüljenek a testnyílásokba. Könnyű súlya és testhezálló kialakítása miatt jól illeszkedik. Különleges, erre a célra kifejlesztett anyagának köszönhetően gyorsan szárad.
FELÉPÍTÉSE
A Monapel Aqua úszó pelenka tépőzárral záródik, így tökéletesen beállítható a baba pocakméretének megfelelően. Hátul gumírozott a dereka, ezért kényelmes. Elöl a tépőzárat a megkötő teszi biztonságossá, megakadályozva, hogy véletlenül kinyíljon, vagy a gyermek kinyissa a tépőzárat. Ugyanakkor a tépőzár lehetővé teszi, hogy a szennyezett pelenkát könnyedén levegyük a gyermekről, nem kell lehúzni, így nem kenünk vele össze semmit sem.
A különlegesen szabott lábkivágás és a gumírozás tökéletessé teszi az illeszkedést a comboknál.
ANYAGA
A Monapel Aqua külső anyaga egy 100% nylon összetételű, kifejezetten erre a célra kifejlesztett, extra könnyű, gyorsan száradó anyag, mely ugyanakkor megakadályozza a szennyeződés vízbe kerülését. A pelenkában belül egy 100% poliészter hálós bélés biztosítja, hogy a szennyeződés bennt maradjon.
HASZNÁLATA
A Monapel Aqua könnyen feladható a babára. A tépőzárral rögzíthető a derékon, majd a biztonsági megkötőt is meg kell kötni. Szennyeződés esetén az úszó pelenka könnyen és gyorsan levehető.
KEZELÉSE
Ha szennyeződés került az úszó pelenkába, akkor azt el kell távolítani, és kiöblíteni. Ezután mosógépben 40 C-on mosható. Ha nem került szennyeződés a pelenkába, akkor azt a nagyok fürdőruhájához hasonlóan elegendő lehet csak kiöblíteni. Használat után minél előbb ki kell öblíteni, nem szabad sokáig nedvesen tartani. Mosáskor a tépőzárakat zárni kell.
Mosásnál nem szabad klór tartalmú mosószert, vagy fehérítőt használni. Vasalni és szárítógépben szárítani tilos!
Strandra, uszodába, vízpartra tökéletes viselet!
Állatszőr és dohányfüst mentes lakásból!
Kérlek nézd meg a többi termékemet is, folyamatosan teszem fel a lányom kinőtt 56 - 86-os ruháit.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-07-14 01:17
. Monapel Aqua textil úszópelenka "S" 3-6 kg - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Fontos